Skip to main content

Om Merchprint.se

Vi har all bandmerch du behöver. På ett och samma ställe.

Merchprint.se ägs och drivs av Underbase. Vi som arbetar här har lång erfarenhet av branschen och är mycket musikintresserade. Vi har ofta ett nära samarbete med våra kunder för att kunna ge bra service och att kunden alltid ska känna att vi är en personlig och stabil leverantör av merchandise. Hos oss får du alltid personlig och proffsig hjälp.

Vi erbjuder ett brett sortiment på produkter och i vårt produktsortiment har vi många kända märken och vi är en komplett leverantör av merch. Vi levererar allt med tryck! Olika produkter kräver olika trycktekniker och vi har kunskap att hjälpa er från början till slut så allt blir som ni hade tänkt. 

På vår hemsida har vi ett basutbud på produkter som oftast täcker ert behov. Utöver det vi presenterar på hemsidan har vi självklart ett mycket större utbud på både kläder och övrig merch. Kontakta oss om du är ute efter något som du inte hittar på hemsidan. Vi kan garanterat hjälpa er!

STORES

Vill ni sälja merch men inte vill eller kan hålla ett lager själva? Med vår tjänst STORES kan ni enkelt ha försäljning av era produkter utan att själva behöva låsa upp några pengar på ett lager av merch som oftast bara ligger och tar plats. Det enda en STORES-partner behöver göra är att bestämma är vilka motiv som ska tryckas och på vilka produkter. Ingen annan jobbinsats krävs förutom att tillhandahålla tryckoriginal! Alla produkter i butiken trycks digitalt efter beställning och skickas direkt till er kund. Ni slipper allt det praktiska runt hela orderproceduren. Vi tar hand om allt! Läs mer om STORES här
Kontakta oss för mer information om ni också vill ansluta er till STORES!

GRAFISK DESIGN

Om ni inte har kunskap eller möjlighet att ta fram egna designer så hjälper vi er gärna med detta. Vi har över 20 års erfarenhet av den grafiska branschen och är mycket erfarna på att anpassa design efter produkt. Vi har även kontakt med flera illustratörer som gärna hjälper er att ta fram det perfekta motivet!

WEBBDESIGN

Inget jobb är för litet eller för stort. Vi levererar användarvänliga och proffsiga hemsidor. Från enkla presentationssidor till sidor med komplett e-handel och omfattande företagslösningar. Alla hemsidor vi gör är självklart framtidssäkrade och funkar lika bra i en mobil som surfplatta och dator (responsiv webbdesign). Vi levererar och driftsätter proffsiga hemsidor som lätt kan uppdateras av oss, dig som kund eller någon annan leverantör.

FÄRGSEPARATIONER FÖR SCREENTRYCK

Vi levererar avancerade färgseparationer till screentryckbranschen. Vi är proffs på färgseparationer och ger er kostnadseffektiva lösningar på alla uppdrag. Vi har verktyg och kunskap som behövs för att hjälpa dig när det gäller färgseparationer för screentryck och erbjuder 1 till 9-färgsseparationer. Oavsett design som du ska trycka så har vi färdigheter och teknik för att hjälpa dig att få det bästa resultat.


MERCHPRINT BY UNDERBASE | FREJGATAN 2 | 736 30 KUNGSÖR | 010-151 01 66 
ORG.NR: 559176-3262 | GODKÄND FÖR F-SKATT