Skip to main content

Grafisk design

Har ni en idé till er merch, men inte kunskaper till att få till en tryckfärdig fil? Inga problem, vi kan hjälpa er att verkställa era idéer till verklighet. Vare sig det är en helt ny design eller om ni vill ha hjälp med att anpassa en befintlig design så kan vi fixa det. Vi har stor kunskap om alla de olika trycktekniker som används och kan anpassa antal tryckfärger m.m. efter behov. Vi kan även anpassa era motiv för screentryck. Kanske har ni ett skivfodral som ni vill trycka på t-shirt, men inte vill ha en fyrkantig blaffa. Vi kan, som vi kallar “t-shirtifiera” er design.

 

Vi har kunskapen som behövs när det gäller färgseparationer för screentryck. Vi gör alla våra färgseparationer själva och oavsett design som du ska trycka så har vi koll på att alltid leverera den bästa och kostnadseffektiva lösningen.

 

Under alla år i reklambranschen har vi arbetat med väldigt många olika typer av kunder som är verksamma i olika branscher. Allt från småföretagare till stora internationella koncerner. Vi har stor erfarenhet av att anpassa design och budskap efter kund.

Kontakta oss!